NIEUWS rondom corona maatregelen - (ENGLISH PLEASE CLICK)

belangrijkE zoom links!

• Rozenkransgebed, zo, ma, di en do 20.30 deze LINK. (donderdag om 20.00 uitleg Onze Vader)
  • Deelname aan Catechese avonden 20.15 uur klink op deze LINK.

GOEDE VRIJDAG BEGINT DE NOVEEN VAN DE GODDELIJKE BARMHARTIGHEID - BIDT U MEE?
De teksten kunt u HIER vinden.

LIVE-STREAM
De Heilige Mis op zondagen en hoogfeesten kunt u volgen via de live-stream op deze site.
De eerst volgende live-stream

belangrijk!

• Twitteren met God met Kapelaan Remery heeft filmpjes gemaakt met het Thema: "EEN JAAR VAN HEILIGHEID LIGT VOOR ONS" klik HIER om alle filmpjes te zien
  • Interview over PALLIATIEVE ZORG (maar ook over gebed en vergeving) met ASTRID BROEDERS klik HIER.
  • NIEUWSBRIEF APRIL. U kunt de nieuwe nieuwsbrief HIER lezen.
  • AANMELDEN VOOR DE HEILIGE MIS. ook op zaterdag is dit noodzakelijk klik HIER voor de instructies
  • H.COMMUNIE VOOR MENSEN DIE NIET NAAR DE H.MIS KUNNEN: De komende weken wordt het kerkbezoek teruggebracht tot 30 personen. Dat betekent dat u niet elke week naar de H. Mis zult kunnen komen. Als u zich heeft aangemeld krijgt u bericht wanneer u wel bij de H. Mis aanwezig kunt zijn. LEES VERDER ... klik HIER

CQR Code H LodewijkOLLECTE
Momenteel is er geen collecte in de kerkgebouwen, maar de kosten gaan natuurlijk gewoon door. We willen u vragen om uw bijdrage over te maken op het volgende rekeningnummer, onder vermelding van "collecte": NL83INGB0000607298 t.n.v. HHPP Lodewijk Leiden.
Heel veel dank.

DANKBAAR
Hieronder ziet u de belangrijkste en actuele linken we hebben ook een lijstje gemaakt met alles wat we momenteel doen en gedaan hebben als H.Lodewijk en St.Joseph zodat we ook zien waar we dankbaar voor kunnen zijn. Deze lijst vindt u HIER.

DAGRITME DOOR DE WEEK MET LINKS

AANBIDDING

• 24 uurs aanbidding gaat nog door wel met extra maatregelen deze vindt u HIER. Volgt u a.u.b. de richtlijnen op en gun elkaar ook een tijd bij de Heer. De vaste bidders hebben een mail ontvangen, mocht u vast bidder zijn en die niet hebben ontvangen stuurt u dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Mocht u niet naar de kerk kunnen komen voor de aanbidding dan vindt u HIER een link naar altijddurende aanbidding. Het wordt 1x per dag onderbroken voor de H.Mis.

OVERIGE LINKS

• Vormsel LorenzoAlle kort catechese filmpjes van pastoor Smith vindt u HIER
    • Catechese van dit jaar over de Grote christenen uit het Oosten kunt u HIER terug kijken
    • Catechese van dit jaar over Adrienne von Speyr kunt u HIER terug kijken
    • Lezing professor van Ittersum over orgaandonatie u kunt de lezing HIER terug zien
    • Artikel NRC - Mgr van den Hende: over vrijheid van godsdienst in een pandemie. „Er is geen principiële reden om vaccinatie niet toe te staan.”... VERDER LEZEN KLIK HIER
    • Interview Adrian en Doreen. Het complete interview met Adrian en Doreen waar u al een klein voorproefje van kon vinden in de Rondom de Kerk kunt u HIER vinden.
    • Laat een katholiek zich vaccineren tegen het corona virus? Lees hier het artikel dat is gepubliceerd op de site medische-ethiek.nl
    • Bodar ontmoet Edith Stein. Tweeluik waarin Antoine Bodar de levensloop van Edith Stein volgt, haar religieuze zoektocht en de weg tot aan haar dood in Auschwitz-Birkenau. DEEL 1 KLIK HIER voor DEEL 2 KLIK HIER
    • De boodschap van onze bisschop kunt u HIER vinden.
    • Onze trouwe misdienaar LORENZO heeft zaterdag 7 november het Heilig Vormsel ontvangen. Lorenzo gefeliciteerd!
    • Onze 'vakantie-pater' MARC LINDEIJER was op 15 november te gast bij het geloofsgesprek. U kunt het HIER terug kijken.
    • Donderdag 22 oktober is Carlo Beenakker te zien geweest op TV bij het EO programma Andries en de wetenschappers, een deel van de opname is gemaakt in onze eigen JP2-kapel. HIER kunt u de uitzending terug zien.
    • Pastoor Smith heeft een inleiding gehouden in de Augustinus-parochie over de Nieuwe Evangelisatie KLIK HIER voor de opnames.
    • Studentpastoor Michiel Peeters (CL) leest heiligenleven voor deze vindt u HIER
    • Het filmpje met de paasgroet van het pastoraal-team kunt u HIER vinden.
    • De preek van de paus van vrijdag 27 maart kunt u HIER vinden
    • Het filmpje van het vastenproject kunt u HIER vinden
    • Brief van het pastoraal team van 21 maart vindt u HIER
    • Laatste nieuws van de bisschoppen vindt u HIER deze wordt regelmatig geupdated.
    • De Noveen tot St.Joseph en H.Lodewijk vindt u HIER.
    • Eerder bericht van pastoor Smith over het volgen van de H.Mis via de live stream vindt u HIER.
    • Eerder live streams vindt u HIER.
    • Misschien is dit een goed moment om wat preken terug te luisteren, bijvoorbeeld die van 3 jaar geleden de preken serie "Wat zag Jezus vanaf het Kruis" deze kunt u HIER vinden.
    • Hierbij ook de LINK naar de brief van het pastoraal team van 13 maart.

Wilt u via de mail op de hoogte blijven en de link ontvangen stuur dan een mailtje naar / if you want to receive an e-mail with the link please send a mail to: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.