laatste NIEUWS

belangrijkE links!

• ROZENKRANSGEBED, di en do 20.30 via deze LINK.
  • Voor het terugkijken van CATECHESE EN PREKEN op thema klik HIER

LIVE-STREAM
De Heilige Mis op zondagen en hoogfeesten kunt u volgen via de live-stream op deze site. De eerst volgende live-stream:

AFSCHEID VAN RECTOR HOFSTEDE
De preek van pastoor Smith kunt u HIER vinden
Enkele foto's van de uitvaart kunt u HIER vinden

Karel Jose geloofsgesprekGELOOFSGESPREK UIT DE LODEWIJKKERK MET KAREL BEENAKKER EN JOSE MILTENBURG
Zondag 27 maart kwam het geloofsgesprek uit de Lodewijkkerk meer speciaal uit de Johannes Paulus 2 kapel. Klik HIER om het terug te kijken:

BELANGRIJK!

• NIEUWSBRIEF AUGUSTUS U kunt de nieuwe nieuwsbrief HIER lezen.
  • De voorbereidingen voor de 1E HEILIGE COMMUNIE gaan weer van start voor informatie en opgave klik HIER.

CQR Code H LodewijkOLLECTE
Momenteel is er geen collecte in de kerkgebouwen, maar de kosten gaan natuurlijk gewoon door. We willen u vragen om uw bijdrage over te maken op het volgende rekeningnummer, onder vermelding van "collecte": NL83INGB0000607298 t.n.v. HHPP Lodewijk Leiden.
Heel veel dank.

DANKBAAR
Hieronder ziet u de belangrijkste en actuele linken we hebben ook een lijstje gemaakt met alles wat we momenteel doen en gedaan hebben als H.Lodewijk en St.Joseph zodat we ook zien waar we dankbaar voor kunnen zijn. Deze lijst vindt u HIER.

OVERIGE LINKS

• Interview over PALLIATIEVE ZORG (maar ook over gebed en vergeving) met ASTRID BROEDERS klik HIER.
    • Donderdag 22 oktober is Carlo Beenakker te zien geweest op TV bij het EO programma Andries en de wetenschappers, een deel van de opname is gemaakt in onze eigen JP2-kapel. HIER kunt u de uitzending terug zien.

Wilt u via de mail op de hoogte blijven en de link ontvangen stuur dan een mailtje naar / if you want to receive an e-mail with the link please send a mail to: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.