Week v Barmhartigheid

SCHOLA
GREGORIAANS IS NIET VOOR WATJES!

Site 35Wij als groepje hobbyisten brengen het gregoriaans op wereldniveau dankzij goede leermeesters, veel ervaring, stevige vriendschappen, muzikaal talent, groot inzicht, veel lef en trouwe dienstbaarheid aan Christus' Kerk.

Dus als je de moed hebt je aan te sluiten bij deze fantasten weet dan dat er serieuze studie, trouw en doorzettingsvermogen nodig is om een zinnige bijdrage te kunnen leveren.

1ste Communie 2015 3Wij hebben meerdere middelen in de aanbieding om je voor te bereiden op de repetities zowel als de uitvoeringen: Het gewone notenschrift, CD's, Internet pagina's, Het graduale simplex en wijzelf.

Neem drie jaar de tijd om op niveau te komen :).

Repeteer iedere week bij ons en thuis want alleen zo blijft het gregoriaans de kerkzang die de H.Mis waardig kan ondersteunen.

En nieuw bloed is er nodig want wij zijn ook geen blijvertjes :).

Heb je deze roeping ?

Kom dan langs op vrijdagavond 19.00 uur. Haringpleintje, H. Lodewijkkerk, Seenschuur 19.

De heren-schola zingen elke zondag bij de Hoogmis van 10.00uur de Gregoriaanse zang.
De eerste en derde zondag van de maand is de Hoogmis een intergrale Latijnse Mis.
De tweede en vierde; Nederlands/Latijn en sporadisch de vijfde zondag Latijn/Nederlands.